Postopek informativnih rezervacij za varstvo vašega otroka:

1. V koledarju izberite želeni datum, ko potrebujete varstvo.
2. Med prostimi termini oz. urami, izberite uro začetka ter kliknite na zadnjo uro varstva.
3. Sledi le še vnos vaših podatkov, ki jih potrebujemo, da vam bomo izbrali najbližjo in načinu varstva primerno Babi.

Po oddani prijavi bo vašo vlogo pregledal administrator, ki vas bo prvič osebno kontaktiral. Avtomatiziran postopek pa bo veljal za nadaljne rezervacije.

Včasih se nam zgodi, da se naša sporočila znajdejo med vsiljeno pošto, prosimo preverite še tam in označite, da ne gre za vsiljeno pošto/spam, hvala!

Krekovo središče 2

Inštitut Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje je, skupaj z Zavodom Medgeneracijsko središče Komenda, Fizioterapijo Reven in Društvom AIA–Mladinski center Mengeš, septembra 2019 začel s projektom Krekovo središče 2. Projekt se bo izvajal v dveh fazah: 1. faza bo trajala od septembra 2019 do aprila 2020, 2. faza pa se bo začela aprila 2020 in bo trajala do decembra 2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, v vrednosti do 143.366,95 EUR. Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost (podukrep 19.2). Vsi partnerji se bomo potrudili, da bodo sredstva uspešno počrpana za dejavnosti v dobro ljudi in skupnosti.

Logotipi vsi skupaj

Hvala! Vnos je bil uspešen.
Preusmeritev v plačini sistem...

Rezervacija zaključena

Izberite datum

Izberite čas

Izpolnite obrazec