novice

 

Babi servis

občasno varstvo otrok na njihovih domovih, s strani mlajših upokojenk. Varstvo je za starše brezplačno. Na spletni strani ZMSK www.zmsk.si lahko izpolnite prijavo, koordinatorka pa bo s starši stopila v kontakt v čim krajšem možnem času. Prosimo, da povpraševanje pošljete vsaj dva dneva pred željenim terminom varstva. Za vsa dodatna vprašanja pa vam je na voljo elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali telefonska številka 040 842 776 / Viktorija Drolec.

Fizioterapija Reven

nudi (1) vadbo, svetovanje in terapije na domu, (2), učenje in vadbo nordijske hoje, (3) telesno vadbo kot razbremenitveno aktivnost za družinske oskrbovalke/oskrbovalce. Z vse tri aktivnosti so prijave in dodatna pojasnila možna na telefonski številki 059 932 701, 064 252 802 in na elektronski naslov naročTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Poletno počitniško varstvo

V soorganizaciji z Mladinskim centrom Mengeš bo v Krekovem središču, Krekova ulica 10, v Komendi organizirano poletno počitniško varstvo z medgeneracijskimi delavnicami za otroke, do desetega leta starosti in sicer od 29.junija – 3. julija 2020. Razen manjšega prispevka za hrano, bo počitniško varstvo brezplačno. Prijave do zapolnitve mest in eventuelna vprašanja pošljite na elektronski anslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefon 041 923 699/ Tomšič Sanja, 040 842 776 / Viktorija Drolec.