Z roko v roki

Z novim projektom Z roko v roki, ki nadgrajuje dosedanje dejavnosti Inštituta Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje in Zavoda Medgeneracijsko središče Komenda bomo z vrsto medgeneracijskih srečanj in usposabljanj povezali starejše in mlade ter obenem prispevali h krepitvi lokalne in okoljske zavesti ter k lokalni samooskrbi. Projekt preko Lokalne akcijske skupine LAS Za mesto in vas, sofinanciran v 80 % s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v višini 120.146,21 €.

zrokovroki

novice

Dnevno bivanje v Krekovem središču, Krekova ulica 10, v Komendi  ponovno odpira svoja vrata vsem starejšim, ki ste že obiskovali dnevno bivanje in vsem, ki se želite pridružiti na novo. Da bo  druženje varno, bodo ob pomoči prostovoljcev med drugim izdelovali tudi zaščitne maske. Za vsa vprašanja se lahko obrnete na Bernardo Mali / 064 299 599 ali na elektronski naslov [email protected]

Dnevno bivanje v Krekovem središču, Krekova ulica 10, v Komendi  ponovno odpira svoja vrata vsem starejšim, ki ste že obiskovali dnevno bivanje in vsem, ki se želite pridružiti na novo. Da bo  druženje varno, bodo ob pomoči prostovoljcev med drugim izdelovali tudi zaščitne maske. Za vsa vprašanja se lahko obrnete na Bernardo Mali / 064 299 599 ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Babi servis

občasno varstvo otrok na njihovih domovih, s strani mlajših upokojenk. Varstvo je za starše brezplačno. Na spletni strani ZMSK www.zmsk.si lahko izpolnite prijavo, koordinatorka pa bo s starši stopila v kontakt v čim krajšem možnem času. Prosimo, da povpraševanje pošljete vsaj dva dneva pred željenim terminom varstva. Za vsa dodatna vprašanja pa vam je na voljo elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali telefonska številka 040 842 776 / Viktorija Drolec.

Fizioterapija Reven

nudi (1) vadbo, svetovanje in terapije na domu, (2), učenje in vadbo nordijske hoje, (3) telesno vadbo kot razbremenitveno aktivnost za družinske oskrbovalke/oskrbovalce. Z vse tri aktivnosti so prijave in dodatna pojasnila možna na telefonski številki 059 932 701, 064 252 802 in na elektronski naslov naročTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Poletno počitniško varstvo

V soorganizaciji z Mladinskim centrom Mengeš bo v Krekovem središču, Krekova ulica 10, v Komendi organizirano poletno počitniško varstvo z medgeneracijskimi delavnicami za otroke, do desetega leta starosti in sicer od 29.junija – 3. julija 2020. Razen manjšega prispevka za hrano, bo počitniško varstvo brezplačno. Prijave do zapolnitve mest in eventuelna vprašanja pošljite na elektronski anslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefon 041 923 699/ Tomšič Sanja, 040 842 776 / Viktorija Drolec.