Krekovo središče 2

Inštitut Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje je, skupaj z Zavodom Medgeneracijsko središče Komenda, Fizioterapijo Reven in Društvom AIA–Mladinski center Mengeš, septembra 2019 začel s projektom Krekovo središče 2. Projekt se bo izvajal v dveh fazah: 1. faza bo trajala od septembra 2019 do aprila 2020, 2. faza pa se bo začela aprila 2020 in bo trajala do decembra 2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, v vrednosti do 143.366,95 EUR. Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost (podukrep 19.2). Vsi partnerji se bomo potrudili, da bodo sredstva uspešno počrpana za dejavnosti v dobro ljudi in skupnosti.

Logotipi vsi skupaj

novice

Dnevno bivanje v Krekovem središču, Krekova ulica 10, v Komendi  ponovno odpira svoja vrata vsem starejšim, ki ste že obiskovali dnevno bivanje in vsem, ki se želite pridružiti na novo. Da bo  druženje varno, bodo ob pomoči prostovoljcev med drugim izdelovali tudi zaščitne maske. Za vsa vprašanja se lahko obrnete na Bernardo Mali / 064 299 599 ali na elektronski naslov [email protected]

Dnevno bivanje v Krekovem središču, Krekova ulica 10, v Komendi  ponovno odpira svoja vrata vsem starejšim, ki ste že obiskovali dnevno bivanje in vsem, ki se želite pridružiti na novo. Da bo  druženje varno, bodo ob pomoči prostovoljcev med drugim izdelovali tudi zaščitne maske. Za vsa vprašanja se lahko obrnete na Bernardo Mali / 064 299 599 ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Babi servis

občasno varstvo otrok na njihovih domovih, s strani mlajših upokojenk. Varstvo je za starše brezplačno. Na spletni strani ZMSK www.zmsk.si lahko izpolnite prijavo, koordinatorka pa bo s starši stopila v kontakt v čim krajšem možnem času. Prosimo, da povpraševanje pošljete vsaj dva dneva pred željenim terminom varstva. Za vsa dodatna vprašanja pa vam je na voljo elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali telefonska številka 040 842 776 / Viktorija Drolec.

Fizioterapija Reven

nudi (1) vadbo, svetovanje in terapije na domu, (2), učenje in vadbo nordijske hoje, (3) telesno vadbo kot razbremenitveno aktivnost za družinske oskrbovalke/oskrbovalce. Z vse tri aktivnosti so prijave in dodatna pojasnila možna na telefonski številki 059 932 701, 064 252 802 in na elektronski naslov naročTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Poletno počitniško varstvo

V soorganizaciji z Mladinskim centrom Mengeš bo v Krekovem središču, Krekova ulica 10, v Komendi organizirano poletno počitniško varstvo z medgeneracijskimi delavnicami za otroke, do desetega leta starosti in sicer od 29.junija – 3. julija 2020. Razen manjšega prispevka za hrano, bo počitniško varstvo brezplačno. Prijave do zapolnitve mest in eventuelna vprašanja pošljite na elektronski anslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefon 041 923 699/ Tomšič Sanja, 040 842 776 / Viktorija Drolec.