novice


Vse aktivnosti bodo izvajale izkušene fizioterapevtke iz Fizioterapije Reven in strokovnjaki iz Inštituta Antona Trstenjaka.
Vse aktivnosti bodo za udeležence brezplačne, izvajajo se v okviru projekta Krekovo središče 2. V primeru večjega števila prijav se upošteva kriterij zgodnje prijave in nujnosti situacije.


Ob torkih, ob 10 uri v Krekovem središču poteka PLESNA TELOVADBA, namenjena sprostitvi neformalnih oskrbovalcev – telesna vadba dokazano zmanjšuje stres, krepi duha in telo.

OSEBNI OBISKI FIZIOTERAPEVTOV NA DOMU po odpustu iz bolnišnice – fizioterapevti bomo neformalnim oskrbovalcem na domu pokazali katere vaje lahko izvajajo skupaj s svojcem za njegovo čim prejšnjo rehabilitacijo po poškodbi/kapi/bolezni.

DELAVNICA DOBRE DRŽE bo 10.12.2019 ob 16:30 - spoznali bomo kakšna je pravilna drža in kaj je pomembno za dobro držo početi (prikaz aktivnih vaj za krepitev). Naučili se bomo tudi pravilnih položajev, ki jih uporabljamo med oskrbovalnimi aktivnostmi. Oblecite se udobno.
Za zgoraj omenjene dejavnosti se prijavite na tel. 05 99 32 701 (povejte, da se prijavljate v okviru Krekovega središča 2) ali preko e-naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

INFORMACIJE IN SVETOVANJE – pri oskrbi svojca se človek srečuje s takimi in drugačnimi vprašanji, od praktičnih informacij do dilem in dvomov. Pokličete nas lahko na telefonsko številko: 064 299 599 ali preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., od januarja naprej pa bomo veseli vašega obiska tudi v Krekovem središču med 9 in 15 uro.