Dejavnosti zavoda

Babi servis

Babi servis

Storitev namenjena staršem, ki potrebujejo varstvo za svoje otroke, v delovnem času, ko vrtec ali podobne ustanove ne delajo več.

Pomoč na domu

Pomoč na domu

Obremenjenost z oskrbo svojcev pride v navskrižje s poklicnim delom in drugimi dejavnostmi v življenju. Skrb za svojca lahko postane ne le časovno in finančno, temveč tudi socialno in čustveno breme.

KREKOVO SREDIŠČE 2
Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, v vrednosti do 143.366,95 EUR. Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost (podukrep 19.2).

Tekoči programi in tečaji

Tekoči programi in tečaji

Angleški in nemški jezik, Joga za starejše, Plesna rekreacija, Kakovostno staranje

Krekovo središče 2

Inštitut Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje je, skupaj z Zavodom Medgeneracijsko središče Komenda, Fizioterapijo Reven in Društvom AIA–Mladinski center Mengeš, septembra 2019 začel s projektom Krekovo središče 2. Projekt se bo izvajal v dveh fazah: 1. faza bo trajala od septembra 2019 do aprila 2020, 2. faza pa se bo začela aprila 2020 in bo trajala do decembra 2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, v vrednosti do 143.366,95 EUR. Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost (podukrep 19.2). Vsi partnerji se bomo potrudili, da bodo sredstva uspešno počrpana za dejavnosti v dobro ljudi in skupnosti.

Logotipi vsi skupaj

zmsk

Fizioterapija Reven nudi:

  1. vadbo, svetovanje in terapije na domu,
  2. učenje in vadbo nordijske hoje,
  3. telesno vadbo kot razbremenitveno aktivnost za družinske oskrbovalke/oskrbovalce.

Za vse tri aktivnosti so prijave in dodatna pojasnila možna na telefonski številki 059 932 701, 064 252 802 in na elektronski naslov naroč[email protected] V okviru projekta Krekovo središče 2, od maja 2020 dalje.

Fizioterapija Reven nudi:

  1. vadbo, svetovanje in terapije na domu,
  2. učenje in vadbo nordijske hoje,
  3. telesno vadbo kot razbremenitveno aktivnost za družinske oskrbovalke/oskrbovalce.

Za vse tri aktivnosti so prijave in dodatna pojasnila možna na telefonski številki 059 932 701, 064 252 802 in na elektronski naslov naročTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V okviru projekta Krekovo središče 2, od maja 2020 dalje.